Oitintie 130, 04740 Sälinkää

Suurenna fonttiaPienennä fonttia
Eläkeliitto

ELäkeliiton Uudenmaan piiri ry

Eläkeliiton Uudenmaan piiri - iloa ikävuosiin - valoa vanhuuteen

Hyvän vanhenemisen tukisäätiö - Uudenmaan maakuntarahasto

Vuonna 1993 Eläkeliiton ja sen piirien yhdessä perustama Hyvän Vanhemisen tukisäätiö on toiminut parikymmentä vuotta. Sen toiminnan tarkoituksena on parantaa ikääntyvien ihmisten hyvinvointia tukemalla mm. tutkimusta, järjestämällä koulutusta ja tukemalla piirijärjestöjen ja yhdistysten toimintaa.
Varainhankinta on osa säätiön toimintaa ja sitä tehdään aktiivisesti, jotta säätiö voi toimia tarkoituk-sensa mukaisesti mm. erilaisten hankkeiden vetäjänä.

Kuhunkin maakuntaan on perustettu maakuntarahasto. Uudenmaan maakuntarahasto toimii nimensä mukaisesti Uudenmaan alueella.
Tähän rahastooon voi kuka hyvänsä meistä antaa tukensa esim. ohjaamalla syntymäpäivä-, tai muut muistamiset Uudenmaan maakuntarahastoon tai tukea muulla sopivaksi katsomaallan tavalla esim. avustuksella, lahjalla tai testamenttilla maakuntarahaston toimintaa.
Maakuntarahastoon voidaan perustaa myös lahjoittajan nimeä kantava rahasto ja säännöillä voidaan ohjata lahjoitetut varat siihen toimintaan, jonka lahjoittaja kokee tärkeäksi.

Uudenmaan Maakuntarahastoon kertyneet varat käytetään Uudenmaan maakunnan alueella. Maakuntarahaston varojen käytöstä päättää säätiön hallitus Eläkeliiton Uudenmaan piirihallituksen esityksestä.

Uudenmaan Maakuntarahaston tilinumero on FI85 528201-20030042

Hyvän Vanhenemisen Tukisäätiön asiamies on Timo Vähäkoski p. 09-7257 1111, 040 7257 361