Suurenna fonttiaPienennä fonttia

Uutisia Uudenmaan piiristä

Nettisivujen yhteystiedot ja päivittäminen

(lisätty: 06.04.2018)

Uudenmaan piirin nettisivuja päivittää 31.5. asti sihteeri Taija Tetri-Kivikangas.

Minut tavoittaa puhelimitse ma ja pe aamupäivisin klo 9-12 (potilastyön vuoksi muina aikoina vastaaminen ei onnistu) sekä sähköpostitse uusimaa@elakeliitto.fi .

Mikäli havaitsette oman yhdistyksenne yhteystiedoissa puutteita tai tietonne ovat muuttuneet, laittaisitteko asiasta sähköpostitse tietoa, niin saamme sivujen yhteystiedot ajan tasalle. Myös tulevista tapahtumista voi jatkossa laittaa tiedot minulle, niin päivitän niitä nettisivuille.

Jään pois Eläkeliiton työstä 31.5. Työstämme yhdessä toiminnanjohtajan kanssa sitä ennen yhdistysten uusia nettisivuja uudelle alustalle. Tästä tulee tietoa yhdistyksille tarkemmin.

Mukavaa kevättä ja aurinkoista kevättä kaikille!

Taija Tetri-Kivikangas

Sihteeri